Bevásárlókosár
0 árucikk
 
Akciós ajánlataink
 

Rólunk

A Berteam Hungária Bt. minőségi, kifejezetten kisállatok számára kifejlesztett és gyártott felszerelések, étrend-kiegészítők és ápolási cikkek forgalmazásával foglalkozik. Szakszerű segítséget tudunk nyújtani abban, hogy milyen kisállatnak melyik termékünk felel meg, így ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

A Berteam Hungária Bt. a Marshall, Peter' és Earth's Balance termékek közép-európai forgalmazójaként céljául tűzte ki, hogy minél szélesebb körben népszerűsítse ezeket a kiváló termékeket, elősegítve ezzel a kisállatok minőségi ellátása biztosításának lehetőségét. A felelős gazdik mindig a legjobbat akarják házikedvenceiknek, legnagyobbtól a legkisebbig és hosszú, egészséges, vidám életet szeretnének biztosítani számukra. Ebben nyújt segítséget Cégünk.

A Marshall Pet Products egy Egyesült államokbeli cég, mely több mint 60 év tapasztalattal a kisállat-tenyésztés terén, kifejezetten számukra fejleszt és gyárt termékeket, több mint 15 éve

2011 novemberétől megkezdjük kiváló minőségű, saját márkás textil kisállat-fekhelyeink nagy- és kiskereskedelmi forgalmazását.

 

eargsrnb