Bevásárlókosár
0 árucikk
 
Akciós ajánlataink
 

Fizetési és átvételi módok

Átvételi lehetőségek: személyesen vagy kiszállítással

Üzlethelyiséggel jelenleg nem rendelkezünk. Személyes átvétel esetén a termékek a Budapest XI.ker. KRUSPÉR U. 7. sz. alatt vehetők át, előre egyeztetett időpontban. A termékek ára a helyszínen, készpénzben fizetendő. Erre az átvételi helyszínre hetente kétszer juttatjuk el a rendeléseket. Igény esetén az átadást az ALLEE Bevásárlóközpontnál is meg tudjuk oldani

Érd-Parkvárosban a hét bármely napján, akár hétvégén is van átvételi lehetőség, előre egyeztetett időpontban. A termékek ára a helyszínen, készpénzben fizetendő. Üzletet itt sem üzemeltetünk!

Kiszállítás igénylése esetén a termékek árát és a csomagolás+szállítás átalánydíját, 1.524 Ft-ot Cégünk számlaszámára kell átutalni (a "szállítás" opció választásakor a rendszer feltünteti a számlaszámot). Amennyiben a termékek rendelkezésre állnak, az átutalás beérkeztét követő munkanapon postázzuk a csomagot. Ha a termék nincs raktáron, a raktárba érkezés utáni munkanapon postázzuk.. 

bruttó 25.000 Ft értékű megrendelés felett (a termékek ára számít bele) a szállítás ingyenes, csak a termékek árát kell átutalni!

A webáruházban feltüntetett árak bruttó árak, a 27% ÁFA összegét tartalmazzák!

Az átutalás elindítása előtt, kérjük, várja meg, amíg a rendelés elfogadását email-ben visszajelezzük! Ez a visszajelzés NEM AZONOS a megrendeléskor kapott automatikus rendszerüzenettel, mely a rendelés Cégünkhöz való beérkezését jelzi! Amennyiben az elfogadó emailt a megrendelés leadását követő 48 órán belül nem kapja meg, ellenőrizze email-postafiókjának beállításait és vegye fel kapcsolatot Cégünkkel a Kapcsolat menüpontnál található elérhetőségeken.