Bevásárlókosár
0 árucikk
 
Akciós ajánlataink
 

Fizetési és átvételi módok

Átvételi lehetőségek: személyesen vagy kiszállítással

Üzlethelyiséggel jelenleg nem rendelkezünk. Személyes átvétel esetén a termékek Budapest IX., XI., XX. vagy XXIII. kerületben, előre egyeztetett helyszínen és időpontban vehetők át. A termékek ára a helyszínen, készpénzben fizetendő. Nem szükséges a termékek árát előre átutalni!

Kiszállítás csak magyarországi címre lehetséges! Házhozszállítás igénylése esetén a termékek árát és a csomagolás+szállítás átalánydíját (1.778 Ft) Cégünk számlaszámára kell átutalni (a "szállítás" opció választásakor a rendszer feltünteti a számlaszámot). Amennyiben a termékek rendelkezésre állnak, az átutalás beérkeztét követő munkanapon postázzuk a csomagot. Ha a termék nincs raktáron, a raktárba érkezés utáni munkanapon postázzuk.. 

Utánvétes fizetési lehetőség jelenleg nem áll rendelkezésre.

Bruttó 30.000 Ft értékű megrendelés felett (a termékek ára számít bele) a házhoz szállítás ingyenes!

A webáruházban feltüntetett árak bruttó árak.

Az átutalás elindítása előtt, kérjük, várja meg, amíg a rendelés elfogadását email-ben visszajelezzük! Ez a visszajelzés NEM AZONOS a megrendeléskor kapott automatikus rendszerüzenettel, mely a rendelés Cégünkhöz való beérkezését jelzi! Amennyiben az elfogadó emailt a megrendelés leadását követő 48 órán belül nem kapja meg, ellenőrizze email-postafiókjának beállításait és vegye fel kapcsolatot Cégünkkel a Kapcsolat menüpontnál található elérhetőségeken.