Bevásárlókosár
0 árucikk
 
Akciós ajánlataink
Casita rágcsáló házikó Casita rágcsáló házikó
1.143 Ft 889 Ft  
Kisállat szállítótáska  S Kisállat szállítótáska S
4.953 Ft 4.572 Ft  
PA1089 kerámia tál PA1089 kerámia tál
1.143 Ft 1.016 Ft  
 

Fizetési és átvételi módok

Átvételi lehetőségek: személyesen vagy kiszállítással

Üzlethelyiséggel jelenleg nem rendelkezünk. Személyes átvétel esetén a termékek Budapest XI.ker-ben, előre egyeztetett helyszínen és időpontban vehetők át. A termékek ára a helyszínen, készpénzben fizetendő. Nem szükséges a termékek árát előre átutalni!

Kiszállítás csak magyarországi címre lehetséges! Házhozszállítás igénylése esetén a termékek árát és a csomagolás+szállítás átalánydíját (1.651 Ft) Cégünk számlaszámára kell átutalni (a "szállítás" opció választásakor a rendszer feltünteti a számlaszámot). Amennyiben a termékek rendelkezésre állnak, az átutalás beérkeztét követő munkanapon postázzuk a csomagot. Ha a termék nincs raktáron, a raktárba érkezés utáni munkanapon postázzuk.. 

Utánvétes fizetési lehetőség jelenleg nem áll rendelkezésre.

Bruttó 25.000 Ft értékű megrendelés felett (a termékek ára számít bele) a szállítás ingyenes!

A webáruházban feltüntetett árak bruttó árak, a 27% ÁFA összegét tartalmazzák!

Az átutalás elindítása előtt, kérjük, várja meg, amíg a rendelés elfogadását email-ben visszajelezzük! Ez a visszajelzés NEM AZONOS a megrendeléskor kapott automatikus rendszerüzenettel, mely a rendelés Cégünkhöz való beérkezését jelzi! Amennyiben az elfogadó emailt a megrendelés leadását követő 48 órán belül nem kapja meg, ellenőrizze email-postafiókjának beállításait és vegye fel kapcsolatot Cégünkkel a Kapcsolat menüpontnál található elérhetőségeken.