Bevásárlókosár
0 árucikk
 
Akciós ajánlataink
Atlas 10 cover  Atlas 10 cover
4.445 Ft 2.921 Ft  
SIN 4658 tengerimalac ágy SIN 4658 tengerimalac ágy
2.360 Ft 2.150 Ft  
 

Fizetési és átvételi módok

Átvételi lehetőségek: személyesen vagy kiszállítással

Üzlethelyiséggel jelenleg nem rendelkezünk. Személyes átvétel esetén a termékek Budapest IX., XI., XX. vagy XXIII. kerületben, előre egyeztetett helyszínen és időpontban vehetők át. A termékek ára a helyszínen, készpénzben fizetendő. Nem szükséges a termékek árát előre átutalni!

Kiszállítás csak magyarországi címre lehetséges! Házhozszállítás igénylése esetén a termékek árát és a csomagolás+szállítás átalánydíját (1.778 Ft) Cégünk számlaszámára kell átutalni (a "szállítás" opció választásakor a rendszer feltünteti a számlaszámot). Amennyiben a termékek rendelkezésre állnak, az átutalás beérkeztét követő munkanapon postázzuk a csomagot. Ha a termék nincs raktáron, a raktárba érkezés utáni munkanapon postázzuk.. 

Utánvétes fizetési lehetőség jelenleg nem áll rendelkezésre.

Bruttó 30.000 Ft értékű megrendelés felett (a termékek ára számít bele) a házhoz szállítás ingyenes!

A webáruházban feltüntetett árak bruttó árak.

Az átutalás elindítása előtt, kérjük, várja meg, amíg a rendelés elfogadását email-ben visszajelezzük! Ez a visszajelzés NEM AZONOS a megrendeléskor kapott automatikus rendszerüzenettel, mely a rendelés Cégünkhöz való beérkezését jelzi! Amennyiben az elfogadó emailt a megrendelés leadását követő 48 órán belül nem kapja meg, ellenőrizze email-postafiókjának beállításait és vegye fel kapcsolatot Cégünkkel a Kapcsolat menüpontnál található elérhetőségeken.